Algemene Voorwaarden - Copyright - Disclaimer - Sitemap - Contact

© 2014 - 2019 COMBI-COM

Home Nieuws Telecom Support Analyse Contact

COMBI-COM Nieuws

• Verhuur van portofoons, mobilofoons en  telecommunicatieapparatuur

• Support - Verkoop - Onderhoud - Reparatie

• Risicoanalyse

Lees meer Nieuws in het COMBI-COM Nieuwsarchief >>

Nieuws -  Highlights van het nieuwe seizoen

 

De kop is er af! Op naar een fantastisch evenementen seizoen.

Het nieuwe evenementen seizoen van 2019 kende voor COMBI-COM met carnaval een goede start.

Glasheldere verbindingen in optochten waar tienduizenden mensen genoten van de praalwagens.

De uitvoering van de Visual Art Rally en de 52e Road Races op de Varsselring in Hengelo GLD waren wederom optimaal. COMBI-COM verzorgde, net zoals bij de vorige edities, alle communicatie voor de baancommissarissen, officials, medicals en veiligheidsfunctionarissen.

 

COMBI-COM de race en rally specialist!

 

Nieuwe Veldnorm Evenementenzorg  

COMBI-Com was aanwezig bij de conferentie over de nieuwe Veldnorm Evenementenzorg. In deze nieuwe norm staat gedefinieerd van wat ‘goede zorg’ op evenementen is. Voor goede evenementenzorg zijn diverse randvoorwaarden. In verschillende bijeenkomsten met evenementenzorgorganisaties, evenementenzorgverleners, certificeerders en overheden is geïnventariseerd welke normen wenselijk zijn voor het veld. Deze normen zijn verzameld en verwerkt tot de Veldnorm Evenementenzorg. COMBI-COM hanteert sinds deze maand de Veldnorm Evenementenzorg in de uitvoering, advisering en haar risicoanalyses. Mocht u vragen hebben, meer informatie wensen over de Veldnorm Evenementenzorg, neemt u dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

 

U kunt ons bereiken via e-mail: info@combi-com.nl

 

Portofoons met landelijke dekking

COMBI-COM levert en verhuurt ook portofoons via een landelijk dekkend netwerk met onbeperkt bereik tot voorbij de Europese grenzen. Deze VoIP portofoons en mobilofoons maken gebruik van het 2G/3G/4G mobiele netwerken, in combinatie met de COMBI-COM VoIP server.

 

Een demonstratie zegt meer dan duizend woorden, zien is geloven!

 

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden van het VoIP netwerk te demonstreren en evt. een test-set bij u achter te laten zodat u het systeem zelf testen. Mocht u vragen hebben, meer informatie wensen over deze portofoons, neemt u dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

 

U kunt ons bereiken via e-mail: info@combi-com.nl