Algemene Voorwaarden - Copyright - Disclaimer - Sitemap - Contact

© 2014 - 2019 COMBI-COM

Home Nieuws Telecom Support Analyse Contact

Verhuur

COMBI-COM streeft naar hoge kwaliteit in haar dienst verlening, of het nu gaat om verhuur van een portofoon of geleverde diensten tijdens een evenement.  Wij verhuren o.a. :

 

• Portofoons

• Mobilofoons

• Steunzenders / relais / repeaters

• Mobiele Meldkamers

• Track & Trace GPS

• Camera bewaking/Beveiliging

 

Portofoon

Een portofoon is een handzaam apparaat waarmee u op eenvoudige wijze met u of collega's kunt communiceren.(+/- 4 km).

Het bereik kan vergroot worden door gebruik te maken van een steunzender (+/- 30 km).  

De portofoon wordt standaard geleverd inclusief tasje, en batterij oplader.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de portofoon uit te rusten met een oortje en/of handmic zodat u ook in een luidruchtige omgeving kunt communiceren.

 

Mobilofoon

Een mobilofoon is een apparaat waarmee u op eenvoudige wijze op grotere afstanden met uw medewerkers of collega's kunt communiceren, eventueel vanuit een auto. De mobilofoon wordt geleverd inclusief antenne, luidspreker en stroom adapter.

 

Track & Trace

Is een handzaam GPS Track & Trace apparaat. Dit apparaat is uitermate geschikt om bij grotere evenementen, festivals, wielerrondes, of hardlooptochten, beeldvorming te leveren en de veiligheid van uw mensen naar een hoger veiligheid niveau te brengen.

 

Mobiele Meldkamer VCC

Voor het opzetten van grotere portofoon en/of mobilofoon netwerken hebben wij de mogelijkheden in huis om door gebruik te maken van onze mobiele meldkamer, met de mobiele meldkamer bieden wij uw organisatie of bedrijf de maximale service op het gebied van communicatie en regie voering tijdens een door uw georganiseerd evenement.

De mobiele meldkamer kunnen gehuurd worden voor één of meer dagen, echter altijd met een ervaren centralist, dit om het evenement maximaal te kunnen begeleiden.

 

Camera bewaking en beveiliging

Steeds meer gemeentes eisen bij een evenement camera bewaking, wel of niet aangevuld met beveiliging. Via COMBI-COM is het mogelijkheid om uw evenement hiermee te voorzien voor een betaalbare prijs.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten van deze applicaties.

 

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie wensen of een offerte willen ontvangen. Neemt u dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

 

U kunt ons bereiken via e-mail: telecom@combi-com.nl

 

Bent u benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking?

Opdrachtgevers

Wij werken frequent samen  met diverse bedrijven en  personen ….

Samenwerking

Onze diensten maken gebruik van de kennis, kunde en expertise

Diensten

Onze mogelijkheden